Mijn levensmotto:...... “het hele leven is zorg” 

Met zorg, bedoel ik zorgvuldigheid en aandacht geven aan datgene wat voor jou belangrijk is in het leven. De basis in het leven leg je door als eerste goed te zorgen voor jezelf, iedere dag weer. Ook wanneer je ouder wordt en/of milde gezondheidsklachten ervaart.  Het bewegen en ontspannen van je lichaam vind ik in het leven essentieel. Soms kan het zijn dat je daarbij wat hulp en ondersteuning kan gebruiken, wat zorg! 

Mijn ervaringen in het leven als vrouw en professional gebruik ik om samen met jou die ondersteuning te geven die bij jou en jouw leervraag past.

Ik ben verpleegkundige (BIG-geregistreerd), en werk als docent bij een opleiding voor zorg en welzijn. In 2018 ben ik afgestudeerd als Master of EducationMijn levenservaring, het werken in de zorg en het onderwijs hebben mij geleerd om mensen te begeleiden. Ik kan oordeelloos luisteren, doorvragen, analyseren en samen tot de kern van jouw leervraag doordringen. Die kern is dan het uitgangspunt van het programma wat ik je aan kan bieden. 

Bewegen is een vast onderdeel in mijn leven. Sinds een aantal jaren heb ik de kracht van bewegen ontdekt. Ik ben lid van de sportiefwandelgroep in mijn woonplaats (in het Groene Hart) en geef daar ook trainingen. In mijn vrije tijd wandel ik vaak, het helpt mij om te ontspannen en ik ben daardoor beter in balans. Heel graag wil ik nu anderen de kracht van bewegen laten voelen.  

Ik ben in 2020 officieel fitstapcoach geworden. Ik heb daarvoor een programma gevolgd vanuit de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN). 

Ik bezit de kennis en kunde om mensen te begeleiden en te adviseren in hun mogelijkheden om de persoonlijke opgestelde doelen te behalen.